úterý 22. září 2009

Vzdělávání k vyšší adaptabilitě a konkurenceschopnosti zaměstnanců LOSTR, a.s.

Zdroj: LEGIOS.EU


Registrační číslo: CZ.1.04/1.1.02/35.00067
Částka: 4 845 101,92 Kč
Doba realizace projektu: 1. září 2009 až 31. srpen 2011

Popis projektu

Cílová skupina čítající 185 zaměstnanců LOSTR, a.s. bude pro potřeby vzdělávacích aktivit rozdělena do 8 pracovních skupin a bude jim připraveno 9 vzdělávacích programů šitých na míru potřeb. Jedná se o uzavřená školení formou moderní a interaktivní výuky se zaměřením na rozvoj měkkých dovedností – manažerské, komunikační a obchodní. Část zaměstnanců doplní své poznatky v oblasti projektového řízení, zlepšování procesů či zefektivnění výroby. Do RLZ společnosti bude nově zařazena virtuální třída. Kvalita vzdělávacích aktivit bude zabezpečena na objektivním hodnocení prostřednictvím evaluačních meetingů.

Cíle projektu

Cílem tohoto projektu je poskytnout další vzdělávání zaměstnancům LOSTR, a.s. za účelem zvýšení jejich adaptability, flexibility a konkurenceschopnosti.

Výsledky

Průběh projektu bude monitorován a informace o aktualitách budou zveřejňovány prostřednictvím internetových stránek LOSTR, a.s. Za realizaci projektu je zodpovědný realizační tým a vzdělávání zajišťuje dodavatel vzdělávacích aktivit vybraný na řádném výběrovém řízení. Aktivity projektu budou probíhat na území Ústeckého kraje dle předem připraveného harmonogramu.

Výsledem projektu bude vyšší pracovní výkonnost jednotlivců i týmů, zkvalitnění produktů a služeb, zvýšení konkurenceschopnosti společnosti, naplnění monitorovacích ukazatelů, vyhotovené monitorovací zprávy, osvědčení o absolvování vzdělávání pro jednotlivce, 185 proškolených osob, 845 úspěšných absolventů vzdělávání.

V rámci vzdělávacího plánu je připraveno 46 inovovaných nebo nových produktů, které představují vzdělávací aktivity – kurzy nebo vzdělávací programy sestavené na míru.

Partneři

LOSTR, a.s. nemá v projektu partnera.

Realizátor projektu

Název: LOSTR a.s.
IČ: 46711201
Ulice: Husova 402
Město: Louny
PSČ: 440 01

Kontaktní osoba

Kontakt: Pavlína Fejfarová, pavlina.fejfarova@lostr.cz, tel.: 415628615

Žádné komentáře:

Okomentovat